zondag 28 november 2010


Nog maar een week, en dan is het Heerlijke Avondje alweer gekomen! Speciaal voor die avond heeft Jakima een kleine serie kaarten ontworpen, die je, vergezeld van een berichtje kunt versturen. Te versturen via de webkaartenshop van jakima of via kaartje2go

woensdag 24 november 2010

Leuke app


Ik ben niet zo'n fan van de winter. Als de dagen steeds korter worden komt er ook wat donkerte in mij zelf. Al die kerstlampjes, sfeervolle kaarsjes en ander kunstlicht kunnen de krachtige stralen van de zomerzon niet vervangen is mijn mening.
Maar deze app maakt zo'n vroeg winterontbijtje wel ineens héél sfeervol. Hij heet Hipstamatic en is te downloaden van je iPhone. Je maakt een foto en het programma maakt er een foto van 40 jaar geleden van, met kleuren die erin geverfd lijken te zijn en een wiebelig off-white randje.

vrijdag 12 november 2010

kerstkaartjes


Ik weet dat het eigenlijk veel te vroeg is. Ik bedoel: morgen komt Sinterklaas aan in Nederland! 
Maar hier in huis gelooft niemand meer en dan gaat de magie er toch een beetje vanaf.
In ieder geval is het voor iedereen die gek is op kerst leuk om te vertellen dat je vanaf nu ook kerstkaarten van Jakima kunt kopen!
Waar kan je ze vinden? Als je op de homepage bent moet je op 'wenskaarten' klikken en voilà!

dinsdag 9 november 2010

Leuke illustrator

Zelf woonachtig in Arnhem dacht ik dat ik de meeste illustratoren uit mijn regio wel een beetje kende. Maar al surfend kwam ik op de website van Esther Aarts terecht, een illustrator die woont en werkt in Nijmegen. Ik vind dat ze kleine humoristische pareltjes maakt en ik wilde er graag eentje op mijn weblog laten zien.

donderdag 4 november 2010

Ze hangen!


Vandaag is de Jonge Gezinnen Beurs van start gegaan in de Jaarbeurs in Utrecht (hal 3 en 4) en Jakima is erbij! Gisteren heb ik alle geboortekaartjes op mijn stukje geboortekaartjeswand opgehangen en het ziet er supervrolijk uit! Ook alle andere kaartjesontwerpers hebben hun best gedaan en het is een vrolijke en creatieve presentatie geworden. En met dank aan de Jonge Gezinnen Beurs natuurlijk, voor het leveren van die mooie wand!